Ana içeriğe atla

İletişim

Skype: satishacklink
€s
© ve xyz veya Tr Link için Eklemeyiniz.O tür sitelere satışımız yoktur ve Tr linklere bakmıyoruz.

Hacklinkci

Merhaba, hacklinkci yazımızda yine sizlerleyiz
Sitelerinize değer üstüne değer katmak,hedeflediğiniz kelimelerde arama motorlarında yükselmek ve istediğiniz kitleye ulaşmak için backlink veya hacklink alınması gerekmektedir.

 Hacklink,tıpkı backlink gibi etki etmektedir.Backlink den farklı şekilde sadece gizli olarak kaliteli sitelere eklenmektedir.

 Kaliteli sitelerden alacağınız bağlantılar bu sayede sitenize değer üstüne değer katacaktır.Seo ile sitenize fayda sağlamak istiyorsanız illaki kaliteli sitelerden bağlantı almanız gerekmektedir.Kaliteli sitelerden backlink almak bir hayli külfetli olmaktadır,bir aylık link bedeline dahi biçtikleri bedeli hepimiz tahmin edebiliyoruzdur.Birde her siteye link vermeme gibi haklı bir gerekçeleri var.
Hacklink de işte bu külfet ortadan kalkmaktadır.Yabancı kaliteli sitelerden gayet düşük bir ücret karşılığında siteniz için istediğiniz kelimede link alabilir ve böylelikle rakiplerinize fark atmış olursunuz.

Eğer sitelerinize değer üstüne değer katmak için hacklink sağlayacak hacklinkci ariyorsanız.
Sizlere kaliteli ve faydalı sitelerden hacklink sağlayabiliriz.

Bakınız; Gov hacklink





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

hacklink

Hacklink'i kim ne kadar kötülerse kötülesin bariz bir gerçektir seo açısından sitelerin yükselmesinde tıpkı backlink gibi yüksek oranda fayda sağlamaktadır.  Zaten hacklink'i Backlink 'den ayıran tek fark hacklink 'in izinsiz olarak yüksek değerde ki sitelere ekleniyor olmasıdır.  Elbet'de kontrolsüz olarak ve linklerin silinme ihtimali olan sitelere eklendiği takdirde yarar değil zararı olacaktır.  Çünkü Seo ile ilgili kişilerin bildiği gibi bağlantı alınan siteden linkler kısa sürede kalkarsa ve linkleri eklenen sitenin linkleri sürekli eklenip siliniyorsa Google'nin gözünden kaçmaz ve sitenizi spama alır.   Hacklink alırken dikkat edilmesi en önemli hususların başında gelen linklerin kalıcılığı hususu web sitesi için yapılan seo'nun faydası açısından büyük önem taşımaktadır.Kaliteli sitelerden alınan hacklink gibi yine kaliteli edu hacklink ve gov hacklink 'de kalıcılığı olduğu sürece yüksek derecede bağlantı verilen sitenin yükselmesine katk

Hacklink aldım ücretlendirme süresi aylıkmı veya tek seferlikmi

Merhaba, Hacklink aldığınız zaman süresi bazıları tarafından merak edilmektedir.Hacklink süresinden kast ettiğimiz ,ücretlendirme tek seferlikmi veya aylıkmı olarak sorusudur.  Bir çok hacklink satan kişiler ücretlendirmeyi tek seferlik yapmaktadır,bir link alırsınız bir seferlik ödeme yaparsınız ve linkin kalıcılığınada 30 gün gibi bir süre garanti verilir daha sonrasında link kalkarsa telafisi yapılmaz.  Böyle bir sistem ile çalışanlar yani hacklink alan kişiler ,xyz veya €sC siteleri olan kişilerdir.Çünkü,sürekli olarak domain değiştirme gereği duydukları için bu tür bir çalışma onların işine gelmektedir.  Bahsettiğim sektörler harici bir siteniz varsa size en uygun olan aylık olarak çalışmaktır.Çünkü,link aldığınız zaman o siteden fayda alabilmeniz için 3 ay gibi bir süre linkinizin kalkmaması lazım. Eğer kısa sürede linkiniz kalkarsa hem paranız boşa gider hemde fayda yerine zarar görebilirsiniz.  Bizim çalışma sistemimiz,en başta belirteyim ki, xyz ve €sC veya yanıltıcı